Vi tilbyr en rekke ulike servicetorgtjenester for kunder med mange ulike behov.

Våre mest sentrale fokusområder er sentralbordtjenester, sekretæroppdrag/skriveoppdrag og vakt- og informasjonstelefon. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig samtale om hvordan vi kan hjelpe din bedrift, eller et godt tilbud.

Vakttelefon
Bedrifter og organisasjoner kan ha behov for en vakttjeneste som betjener porter og alarmer døgnet rundt. Dette kan vi styre via kamera og fjernstyring. Mulighetene er mange og vi tilpasser systemene for hver enkelt kunde.

Informasjonstelefon
Vi kan brukes som en informasjonstelefon som utgir informasjon til dine kunder og kontakter. Dette kan være prislister, produktbeskrivelser, åpningstider med mer. Hva slags informasjon vi skal gi ut er noe du selv styrer, og vi lager et oppsett på dette i fellesskap.

Arrangementer
I forbindelse med prosjekter, kurs, messer og større arrangement kan det være behov for egne telefonlinjer og kontaktpersoner som er tilgjengelig hele tiden. Vi kan tilby en tjeneste der vi oppretter egne telefonnumre for påmelding, vi kan fungere som en informasjonskanal og organisere arrangementet etter deres behov og ønsker. Vi kan sende ut bekreftelser til deltakerne elektronisk og distribuere øvrig informasjon på samme måte.

Er det andre ting dere trenger assistanse til er det bare å ta kontakt med oss for en samtale omkring deres behov, vi finner løsninger på det meste!